OVER SFORZA2019-01-21T08:28:21+00:00

SFORZA

Wij zijn een informatie- en adviesorganisatie in de wereld van mens en gezondheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij middels onze kennis en producten een positieve bijdrage leveren in het verbeteren van de gezondheid van de mens. Iedere dag doen wij dan ook ons uiterste best om hier ons steentje aan bij te dragen.

Sforza bestaat uit meer dan 200 specialisten die beschikken over de nodige expertise op het gebied van ERP, CRM, Infrastructuur en Security. Wij kunnen u voorzien van strategisch advies en weten dit op menselijke wijze te vertalen naar een tactisch niveau waarbij we concreet operationele activiteiten weten uit te stippelen en zorg zullen dragen voor de implementatie hiervan.

Sforza weet organisaties projectmatig en gestructureerd middels de juiste software te ondersteunen en in te spelen op een dynamische, kennisintensieve omgeving. Werkend vanuit onze kenniskernen ERP, CRM, Infrastructuur, en Security motiveren en stimuleren wij elkaar om onze kennis en ervaringen continu te vergroten. Onze jarenlange ervaring is vooral terug te vinden in de markten Healthcare, Utilities, Food, Life Sciences en Medical Technology en Sports.